Bilgi
Kategoriler

Sosyal Fobi

Sosyal Fobi
Paylaş
 

Güzde tüketeceğiniz yiyeceklerle kış aylarında ısı başkalaşımlarından daha az etkilenerek hastalıklardan korunmak mümkün.

ELMA: Kalbe faydalı flavonoidler ve antioksidan kapsar.

AYVA: Bronşit ve öksürüğe iyi kazanç. Çekirdekleri kaynatılıp içildiğinde göğsü yumuşatır. Baş sızısını geçirir. Brüksel lahanası: Kanser başta olmak üzere hastalıklara karşı bedenin korunma sistemini geliştirir.

TURP: Kökü iyi bir C vitamini kaynağı iken, yapraklarında fazla miktarda A, K vitamini ve folat bulunur. Kanı pakler, gut hastalığına karşı korur.

BALIK: İçeriğindeki Omega-3, fosfor, vitamin ve mineraller, yaşlılarda göz, zeka, karaciğer, kalp ve damar sıhhati üzerinde oldukça ehemmiyetli role sahiptir.

KARNABAHAR: İçeriğindeki fitokimyasallar sayesinde anti kanserojendir.

NAR: Bedende damar sıhhatini, özellikle de kalbi korur. Damar tıkanıklıklarına iyi kazanç. Taze ceviz ve fındık: Çok iyi bir enerji kaynağıdır, bedene efor ve enerji verir. Beden ve zeka bitkinliğini giderir. Her gün bir avuç tüketilmesi kalp krizi geçirme riskini eksiltir.

BAL KABAĞI: Vitamin, mineral, perhiz lifi, omega-3 ve antioksidan kaynağı olan bal kabağı cilde iyi kazanç. Betakaroten kapsayan bal kabağı, akciğer, kolon, mesane, serviks, meme ve cilt kanserlerine yakalanma riskini eksiltir.

Bu yazı 475 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

maltepe escort ataşehir escort pendik escort kartal escort anadolu yakası escort kadıköy escort istanbul escort ataşehir escort masöz masaj salonu maltepe escort escort bayan